• Jeugdbehandeling (vanaf 11 tot 18 jaar) € 35.00

  Voor de jeugd onder ons heb ik een speciale behandeling samengesteld. Je krijgt uitleg hoe om te gaan met de huid, wat wel en niet goed voor je huid is en tips en tricks om thuis lekker zelf aan de slag te gaan! De Huid wordt goed gereinigd en verzorgd. En indien gewenst worden de wenkbrauwen geëpileerd of geharst. 

   

  Seniorenbehandeling (vanaf 60 jaar) € 29.95

  Laten we de ouderen onder ons niet vergeten, zij zijn het die het meest moeten beknibbelen in de kosten van levensonderhoud. Voor die doelgroep heb ik ook een mooie behandeling samengesteld zodat ook zij een moment voor zichzelf hebben. Zelf doe ik eens per jaar als vrijwilliger in een wooncentrum in Helmond mee aan de seniorenvakantieweek, en daar is het idee geboren! De huid wordt op milde wijze gereinigd en voorzien van voedende werkstoffen. Indien gewenst worden wat haren op de bovenlip/ kin weggehaald met de pincet.Tijdens het verzorgende masker wordt er heerlijk ontspannen middels het massageritueel!

   

   

  Voordeelarrangement Massagebehandeling

  Bent u van plan regelmatig een massage voor uzelf in te plannen? Dan is het misschien verstandig om een abonnement aan te schaffen zodat u geniet van voordeel!

  5 x 30 minuten Holistische massage van € 150.00 voor € 135.00

  5 x 60 minuten Holistische massage van € 300.00 voor € 270.00

  (12 mnd geldig, persoonsgebonden en niet inwisselbaar tegen geld of producten)

   

   

   

 • LET OP: niet geldig in combinatie met acties of cadeaubonnen

  Divanons heeft regelmatig leuke acties! Houd daarvoor de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Ook kun je onze Facebook pagina liken; Divanons schoonheidssalon