• Als je goed voor je binnenkant zorgt, zie je dat aan de buitenkant. Dit is een vicieuze cirkel. Omdat onze gedachten en gevoelens, iedere keer weer anders zijn, kan een behandeling telkens weer een andere invulling hebben. Van belang is wat jij op dat moment nodig hebt aandacht te geven. Door mijn helder voelend vermogen, energetische massage(s) en holistische producten wordt een gevoel van weldaad, aandacht en zorg ervaren. Op deze manier nodig je jezelf uit om telkens weer mee op reis te gaan naar een wereld van puurheid, echtheid en warmte.  Ik neem je dan ook  graag mee op reis in de wereld van Divanons. 

  Beleef het zelf! Ontwaak, Ontmoet, Laat los, Vertrouw en Ga op weg.

 • Gezichtsbehandelingen

  Gun jezelf een moment om op te laden. In de sfeervolle ambiance kun je even op adem komen van alledaagse drukte terwijl huid en geest verzorgt en gevoed worden zodat je weer stralend de deur uit gaat!

  meer informatie

 • Massages  

  De massages worden niet volgens een vast schema wordt toegepast, maar met creativiteit en intuïtie. Zo ervaar je een bijzondere massage die stress-reducerende en pijn-verlichtende eigenschappen heeft.

  meer informatie

 • Reiki

  Heb je het gevoel in cirkels te lopen?, Ervaar je  bepaalde gevoelens maar kun je de vinger er niet opleggen?, Middels Reikibehandelingen wordt geprobeerd bewustzijn te creëren zodat je weer thuiskomt bij jezelf...

  meer informatie

 • Korte behandelingen

  Geen tijd voor een gezichtsbehandeling maar wilt u toch graag bijvoorbeeld de wenkbrauwen bij laten werken? Dat kan uiteraard ook bij Divanons!...

  meer informatie