• Vertrouw, Ontspan, Laat los & Geniet 

  Ons uiterlijk, zo bepalend voor hoe we ons voelen. Zitten we lekker in ons vel dan maakt dat rimpeltje of pukkeltje niet zoveel uit, maar owee als we onze dag niet hebben... Dit herken je vast wel.

  Laten we vanaf nu eens vaker wat liever zijn voor onszelf door middel van ons eigen moment te creëren. En of dit nu is door een goed boek te lezen, of even lekker in bad te gaan, of je door mij in de watten te laten leggen, dat maakt niet uit. Als het voor jou maar goed voelt.

  Voel je niet schuldig als je even je zorgtaken loslaat. Zeg tegen jezelf dat jij ook even mag. Sterker nog, als jij niet goed voor jezelf zorgt, hoe kan je dan voor een ander zorgen?! Gun jezelf dus een moment om op te laden. Wat je voelt, straal je uit. Dus geniet van de kleine momenten en zeg eens wat vaker Ja tegen jezelf!

   

  De Holistische gelaatsbeleving is een ontspannende gezichtsbehandeling waar een gevoel van aandacht, weldaad en zorg wordt ervaren. 

  De behandeling start met een verwarmend voetenbad om te gronden en in het hier en nu te komen. We vervolgen de reis met een ademhalingsoefening om spanningen los te laten en dieper tot rust te komen. Waarna de huid op milde wijze gereinigd en gevoed wordt.

  Tijdens de energetische massage wordt het accent gelegd op datgene wat voor jou nodig is op dat moment;

  • De energetische massage van voeten en onderbenen zorgt voor veiligheid, stabiliteit en gronding.
  • Tijdens de energetische hoofdmassage worden spanningen weggehaald en wordt een diepe rust ervaren.
  • De energetische massage van decolleté, armen en handen zorgt voor een moment van rust, troost en geborgenheid.

  Tijdens de reis wordt er o.a. gewerkt met een liefdevolle geurfrequentie die je helpt om je eigenliefde te ontwikkelen. Ook kunnen er chakrastenen gebruikt worden. De chakrastenen hebben een eigen kleur en karakter en bieden de mogelijkheid om daar in het systeem van de chakra het energiepunt weer op eigen frequentie te zetten. We sluiten de behandeling af met een auraspray ter bevordering van het algeheel welzijn.

  Na de behandeling kun je even bijkomen met een lekker kopje kruidenthee, of kristalwater

   Individuele sessie van  90 min

  Investering voor jezelf  € 88,00