• Een Moment voor Jezelf

  De behandelingen zijn bij Divanons zijn zowel op uiterlijk als innerlijk gericht. Er is aandacht voor de "hele mens". Door deze onderscheidende eigenschappen kunnen behandelingen doorwerken op zowel lichamelijke als mentale klachten gerelateerd aan stress, verdriet en spanningen. Mijn visie is dan ook om verder te kijken dan een verzameling klachten en samen met u innerlijke rust tijdens elke behandeling te creëren zodat u een rustgevend gevoel na elk bezoek ervaart. 

  Iedere gezichtsbehandeling bestaat uit het reinigen, herstellen, voeden en beschermen van de huid en wordt op maat samengesteld om het juiste doel te behalen van uw wensen en behoeften van de huid en gemoedstoestand. 

  De gezichtsbehandelingen zijn aan te vullen met korte elementen zoals harsen, epileren en verven voor direct mooier resultaat.*

 • Touch of Prana € 65,00*

  Een behandeling waarbij dieper wordt ingegaan op het "zijn".  Body en Mind komen in balans gedurende deze unieke beleving. Een behandeling vol luxe, rust en aandacht waarbij de focus wordt gelegd op innerlijk rust. Langzaam glijden de spanningen weg en bevindt u zich in een welbehagen van ontspannend geurende oliën en mijn verzorgende handen. 

   

  Touch of Youth € 60,00*

  Een behandeling met als doel het verminderen en/of vervagen van rimpels, (acne) littekens, pigmentatie problemen, of het opfrissen van de doffe, glansloze huid.Door gebruik te maken van producten met verschillende percentages fruitzuren in combinatie met kalmerende en voedende werkstoffen wordt de hydratatie van de huid verhoogt zodat deze steviger wordt en meer volume krijgt: fijne lijntjes en rimpeltjes worden opgevuld. De huid voelt weer glad en zacht aan en heeft weer een frisse, jeugdige uitstraling! 

   

  Touch of Happiness € 57,50*

  Een behandeling om terug bij uzelf te komen. Het gebruik van warme zijdezachte oliën, stress reducerende massage technieken en de aromatische producten nodigen u uit heerlijk te ontspannen. Laat u even lekker in de watten leggen en geniet van uw moment. 

   

  Touch of Balance € 55,00*

  De Touch of Balance is afgestemd op een vermoeide, vale huid met gebieden van hyper-pigmentatie of ongelijke kleur. Door de speciale peeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en maritieme extracten op de huid aangebracht worden, wordt de huid intensief gereinigd krijgt ze weer energie. Grove poriën en pigmentverschillen worden minder zichtbaar. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan en heeft weer een frisse, jeugdige uitstraling. De huid oogt frisser en heeft  een gelijkmatigere teint.

   

  Touch of Glow € 45,00*

  De Touch of Glow is samengesteld om de huid intensief te reinigen, kalmeren en te voeden door gebruik te maken van diverse peptiden, enzymen en antioxidanten. De verschillende peptiden, antioxidanten en enzymatische producten zorgen voor een stralende teint! 

   

  Touch of Joy € 35,00*

  Een behandeling waarbij u kennis maakt met holistische huidverzorging. De Touch of Joy is samengesteld om conditie van de huid te optimaliseren. De verzorgende producten zijn geselecteerd om de huid te verfrissen en te voeden. De huid wordt optimaal gehydrateerd en verzorgt! 

 • Losse elementen in Combinatie met een Gezichtsbehandeling;

  • Wenkbrauwstyling epileren of harsen 
  • Verven Wenkbrauwen
  • Verven Wimpers
  • Harsen Bovenlip
  • Harsen kin - kaaklijn
  • 1 element       €5,00
  • 2 elementen   € 7,50
  • 3 elementen € 10,00
  • 4 elementen € 12,50
  • 5 elementen € 15,00
 • IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE

  Versturen