• Welkom mooi mens! 

  Wat houd het pad naar Zelfliefde in?

  Een reis van bewustwording. Het (h)erkennen van (oude) patronen zoals o.a. gedachten, gebeurtenissen en gevoelens. Proberen los te laten wat niet meer (nodig) is, en bovenal lief zijn voor jezelf. 

  Jij....ja jij bent het waardevolste bezit wat je hebt. Ben daar zuinig op en koester dit met heel je hart. Op deze manier kun je anderen inspireren gewoon door te "zijn". Het blijft vallen en opstaan maar neem de geleerde lessen mee op je pad, geef ze door en inspireer er weer anderen mee zoals jij geïnspireerd raak van een andermans verhalen. Zo leren we van elkaar en helpen we elkaar de rest van ons leven hier... 

  Deze behandeling is een vervolg op de bewustwordingsbehandelingen. 

  Middels handoplegging, of zonder aanraking wordt de liefdevolle universele energie doorgegeven. Ik fungeer als doorgeefluik van deze energie. Omdat ik mij laat leiden door mijn gidsen, helpers en engelen bepalen zij wat er mag gebeuren. Wat mag gebeuren zal altijd voor jouw hoogste goed zijn. Je krijgt altijd wat je op dat moment nodig hebt. Je krijgt dus niet altijd wat je wilt of verwacht. Als je open staat voor het laten binnenkomen van de energie kan dit het zelf-genezingsproces beïnvloeden waardoor bewustwording, acceptatie, of heling kan plaatsvinden.   

  Vanwege jouw privacy is het consult een één op één behandeling zodat je volledig vrijuit kunt spreken, voelen en ervaren. Indien je lichamelijke klachten hebt verwijs ik je eerst naar de huisarts. 

  Let op deze behandeling is géén wondermiddel en is niet bedoeld als vervanger van reguliere geneeswijzen, maar als aanvulling hierop, maar kan helpen bij lichamelijke klachten en emotionele problemen. deze behandeling kan goed in combinatie met andere vormen van therapie gebruikt worden.

  Indien ik niet volledig of verkeerd ingelicht wordt kan ik niet aansprakelijk gesteld worden voor schade en/of letsel ten gevolge van een door mij uitgevoerde behandeling.

   

  Principes voor een gelukkig en bewust leven

  Heb je zelf en anderen lief

  Beperk stress in je leven

  Wees dankbaar

  Leef in het nu

  Zorg goed voor je lichaam

  Zie obstakels als een kans om te groeien

  Laat het verleden los en vergeef