• Welkom mooi mens! Jij....ja jij bent het waardevolste bezit wat je hebt. Ben daar zuinig op en koester dit met heel je hart.

  Deze behandeling, het pad naar Zelfliefde genaamd, is een verdieping op de bewustwordingsbehandelingen. Een (vervolg)reis van bewustwording. Het (h)erkennen van (oude) patronen zoals o.a. gedachten, gebeurtenissen en gevoelens. Proberen los te laten wat niet meer (nodig) is, en bovenal lief zijn voor jezelf. 

  Door bewustwording te creëren ben je in staat om jezelf op een  respectvolle en liefdevolle manier te zien en te behandelen. Op deze manier kun je anderen inspireren gewoon door te "zijn". Het blijft vallen en opstaan maar neem de geleerde lessen mee op je pad, geef ze door en inspireer er weer anderen mee zoals jij geïnspireerd raak van een andermans verhalen. Zo leren we van elkaar en helpen we elkaar de rest van ons leven hier... 

  Gedurende de behandeling is er aandacht voor zowel lichaam als ziel en kan de behandeling doorwerken op zowel lichamelijke als mentale klachten gerelateerd aan spanningen, stress en verdriet. Er wordt gewerkt met de liefdevolle energie om jou te kunnen geven wat jij op dit moment nodig hebt en aankunt. 

  Middels handoplegging, of zonder aanraking wordt de liefdevolle universele energie doorgegeven. Ik fungeer als doorgeefluik van deze energie. Omdat ik mij laat leiden door mijn intuïtie, gidsen en helpers bepalen zij wat er mag gebeuren. Wat mag gebeuren zal altijd voor jouw hoogste goed zijn. Je krijgt altijd wat je op dat moment nodig hebt. Je krijgt dus niet altijd wat je wilt of verwacht. Als je open staat voor het laten binnenkomen van de energie kan dit het zelf-genezingsproces beïnvloeden waardoor bewustwording, acceptatie, of heling kan plaatsvinden.   

  Vanwege jouw privacy is het consult een één op één behandeling zodat je volledig vrijuit kunt spreken, voelen en ervaren. 

  Principes voor een gelukkig en bewust leven;

  • Heb je zelf en anderen lief
  • Beperk stress in je leven
  • Wees dankbaar
  • Leef in het nu
  • Zorg goed voor je lichaam
  • Zie obstakels als een kans om te groeien
  • Laat het verleden los en vergeef

   

  Let op deze behandeling is géén wondermiddel en is niet bedoeld als vervanger van reguliere geneeswijzen, maar als aanvulling hierop, maar kan helpen bij lichamelijke klachten en emotionele problemen. deze behandeling kan goed in combinatie met andere vormen van therapie gebruikt worden.

  Indien ik niet volledig of verkeerd ingelicht wordt kan ik niet aansprakelijk gesteld worden voor schade en/of letsel ten gevolge van een door mij uitgevoerde behandeling.

  Individuele sessie van 75 min

  investering voor jezelf € 77.00

  Pakket van 3 sessies € 222,-