• Een energetische Massage is niet alleen een fysieke ervaring, maar ook een mentale en zelfs een spirituele. Deze massage is bedoeld om je energie te voelen en weer te laten stromen. De massage is gericht op het openen van energiekanalen in je lichaam en op het vrij maken en afvoeren van blokkerende energie.

  Een energetische Massage werkt

  • kalmerend, troostend en/of als warme mantel,
  • versoepelt en ontspant de spieren,
  • vermindert stress en slapeloosheid,
  • kan gevoelens van eenzaamheid verlichten,
  • verzacht spanningen,
  • kan het contact met het eigen lijf bevorderen en het helpen accepteren. 

  Het kan ook zijn dat er gedachten, herinneringen of emoties naar boven komen. Het gaat erom deze te herkennen, erkennen en ze te aanvaarden als deel van jezelf. Op dat moment vindt er heling plaats.

   

  Samen gaan we kijken welk deel van het lichaam aan bod mag komen;

  Onze buitenkant weerspiegelt onze binnenkant

  De gelaatsmassage staat in het teken van ontlading en openen van je hart. Een unieke behandeling waarbij niet alleen ontspanning centraal staat maar ook de balans tussen lichaam, geest en ziel. Middels acupressuur werkt deze massage op het zenuwstelsel, bloedvaten, energiestroom en het hormoonstelsel. 

   De rug is ons meest beschermende deel van ons lichaam.

  Je bereikt hier bovendien de zenuwen die naar alle andere lichaamsdelen uitwaaieren.
  De rug is ook, waar we ons in welke situatie dan ook bevinden, recht willen houden.
  Kracht aan onszelf willen geven.

  Rechte schouders en rug geven ons de indruk er tegen aan te kunnen gaan zelfs als we eigenlijk de kracht niet meer hebben.
  We dragen alles mee op onze schouders en de rugzak van opgedane ervaringen kan soms heel zwaar zijn.

  Met de rugmassage behandel je eigenlijk al het hele lichaam, het geeft energie, zorgt voor harmonie en een betere doorstroming van de energie in het lichaam.

   De hoofdmassage neemt je mee naar je eigen stiltepunt.

  Zij begint ademhalingsoefeningen en met een hoofdhuid-haarmassage waarbij de spanningen uit het hoofd worden getrokken. De reflexzonemassage van de oren helpt mee aan het totaal balans van het lichaam. Langzaam glijdt de spanning weg en bevind je je in een welbehagen van ontspannend geurende olie en verzorgende handen.

   Onze voeten vergeten we maar al te vaak.

  Ze dragen ons, ze brengen ons waar we wezen willen. Als we verdrietig zijn dragen ze ons zware gewicht, als we boos of gefrustreerd zijn dan stampen we met onze voeten op de grond, als we blij zijn dansen we. Onze voeten zetten ons ook letterlijk op aarde en is daarom zeer geschikt als je moeite hebt om te gronden en veel in je hoofd zit.

   Je kan je vaak niet voorstellen hoeveel spanning er in de handen zit.

  De hele dag zijn ze bezig, ze ondersteunen onze taal en ook zijn de het verlengstuk in het uitdrukken van onze emoties. In onze handen en armen lopen verschillende meridianen en bevinden zich allerlei reflexzones waar blokkades kunnen zitten. Door de gebruikte massagetechnieken, acupressuur en energetisch werk geeft deze massage rust, balans en ruimte

   

  individuele sessie van 45 minuten

  investering voor jezelf € 55,-

  uit te breiden met extra massage moment van 15 minuten € 11,-

   

  Bij een massage kunnen er chakrastenen worden gebruikt. De chakrastenen hebben een eigen kleur en karakter, ze hebben de mogelijkheid om daar in het systeem van iedere chakra het energiepunt weer op eigen frequentie te zetten.

   (Let Op, Ik verzorg géén Erotische Massages)