• Massage Moment

  Massage is één van de oudste therapieën die er bestaan. Al eeuwenlang wordt massage toegepast voor pijnverlichting, om spanningen weg te halen en stress te reduceren.

  Bij een massage van Divanons worden bekende klassieke massage technieken op een holistische manier toegepast. Dit betekent dat het niet volgens een vast schema wordt toegepast, maar met creativiteit en intuïtie. Er is aandacht voor ‘de hele mens’  (Holos) en niet voor een verzameling klachten. Holistische massage richt zich niet alleen op het lichaam van de cliënt, maar heeft als doel het evenwicht op geestelijk en emotioneel niveau te herstellen.

  U kunt zelf aangeven waar u het accent op wilt leggen.  bijvoorbeeld de hoofdmassage, of voetmassage. Dankzij diverse massagetechnieken ervaart u een bijzondere massage die stress-reducerende  pijn-verlichtende eigenschappen heeft. Geef maar aan wat uw wensen zijn  en laat u heerlijk in de watten leggen. (Let Op, Ik verzorg géén Erotische Massages)

  Voordeelarrangement  

  Bent u van plan regelmatig een massage voor uzelf in te plannen? Dan is het misschien verstandig om een abonnement aan te schaffen zodat u geniet van voordeel!

  5 x 30 minuten Holistische massage van € 150.00 voor € 135.00

  5 x 60 minuten Holistische massage van € 300.00 voor € 270.00

  (12 mnd geldig, persoonsgebonden en niet inwisselbaar tegen geld of producten)

  Aanvullende informatie

  Tijdens de massage kunnen er reacties optreden zoals: transpireren, duizeligheid, koud of warm worden, lichte vorm van hoofdpijn, emotionele uitingen, tintelingen, gevoel van vitaliteit en / of ontspanning.

  Na de massage kunt u tijdelijk te maken krijgen van verergering van de klachten, vermoeidheid, zwaar gevoel in het lichaam, meer urine uitscheiding of verandering van de urinekleur, verandering in de ontlasting, meer dromen, meer contact met de gevoelens die je hebt ervaren tijdens de massage.

  Het is verstandig om direct na de massage intensieve inspanningen te vermijden. Het lichaam laat na de massage zien wat er losgemaakt is, b.v. vermoeidheid. Door hier aandacht aan te besteden, door b.v. rustig aan te doen of even te gaan liggen blijft u langer bij het ervaren gevoel en daarmee dichter bij uzelf.

  Na een massage behandeling is het van belang dat u voldoende drinkt, dit zorgt er namelijk voor dat de afvalstoffen die zijn vrijgekomen tijdens de massage beter kunnen worden afgevoerd. Uiteraard staat er bij Divanons een drankje voor u klaar!

  Indien ik niet volledig of verkeerd ingelicht wordt kan ik niet aansprakelijk gesteld worden voor schade en/of letsel ten gevolge van een door mij uitgevoerde behandeling.