• Massage Moment

  Massage is één van de oudste therapieën die er bestaan. Al eeuwenlang wordt massage toegepast voor pijnverlichting, spanningen weg te halen en stress te reduceren.

  Door een massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd, je raakt ontspannen en je bewegingsvrijheid wordt vergroot.
  Door de toegenomen doorbloeding wordt de opname van voedingsstoffen in de spieren bevorderd en de afvalstoffen worden sneller afgevoerd.
  De massage kan je lichaam in diepe ontspanning brengen tot een diepe meditatieve staat. Het kalmeert het zenuwstelsel, versterkt het immuun-systeem en het stimuleert het loslaten van toxine, in je lichaam. Toxine zijn gifstoffen, die afkomstig zijn van bacteriën.

  Door de behandeling worden bepaalde stoffen in de huid aangemaakt die pijn verminderen en je een goed gevoel geven.

   

  Aanvullende informatie

  Tijdens de massage kunnen er reacties optreden zoals: transpireren, duizeligheid, koud of warm worden, lichte vorm van hoofdpijn, emotionele uitingen, tintelingen, gevoel van vitaliteit en / of ontspanning.

  Na de massage kunt je tijdelijk te maken krijgen van verergering van de klachten, vermoeidheid, zwaar gevoel in het lichaam, meer urine uitscheiding of verandering van de urinekleur, verandering in de ontlasting, meer dromen, meer contact met de gevoelens die je hebt ervaren tijdens de massage.

  Het is verstandig om direct na de massage intensieve inspanningen te vermijden. Het lichaam laat na de massage zien wat er losgemaakt is, b.v. vermoeidheid, spanningen, of verdriet.

  Na een massage behandeling is het van belang dat je voldoende drinkt, dit zorgt er namelijk voor dat de afvalstoffen die zijn vrijgekomen tijdens de massage beter kunnen worden afgevoerd. Uiteraard staat er bij Divanons een drankje voor je klaar!

  Indien ik niet volledig of verkeerd ingelicht wordt kan ik niet aansprakelijk gesteld worden voor schade en/of letsel ten gevolge van een door mij uitgevoerde behandeling.