• Balans vinden in jezelf en telkens terug komen in je eigen kracht dat is voor mij de essentie van het leven.  Het leven is een voortdurende stroming en is altijd in beweging. Er is geen begin en geen einde. Bewustwording is het sleutelwoord om de start te maken voor innerlijke groei. Om jouw leven zodanig in te richten naar jou eigen wensen, behoeften en verlangens.

  Door allerlei ervaringen die ik in mijn levensreis tegen ben gekomen creëerde ik een opeenstapeling van allerlei overtuigingen in mezelf die niet hart gedragen zijn, maar juist veroordelend en negatief waren tegenover mezelf. Hierdoor kwam steeds verder van mezelf af te staan en leefde ik niet langer meer mijn eigen leven maar werd ik geleefd...

  Door mijn innerlijke groeiproces heb ik geleerd (oude) patronen en (negatieve) gedachtegangen te (h)erkennen om deze vervolgens los te mogen laten zonder mezelf daarvoor te veroordelen of schuldig te voelen. Dit proces ging niet vanzelf en vergde veel geduld,vertrouwen en compassie van mezelf. De gepasseerde lessen die ik onderweg heb opgedaan neem ik mee om anderen te inspireren, net zoals ik geïnspireerd raak van andermans lessen en verhalen. 

  Inmiddels ben ik dankbaar voor alles wat op mijn pad is gekomen. Deze levenslessen hebben me tenslotte de vrouw gemaakt die ik vandaag de dag ben. Een vrouw waar ik inmiddels trots op ben en die ik graag zie tegenwoordig. 

  De naam Divanons, heb ik niet voor niets gekozen.  "Die van Ons", vertegenwoordigt een plek die uitnodigt om lekker jezelf te kunnen zijn met al je imperfecties en onzekerheden,  ik ben namelijk hetzelfde als jij, een reiziger op weg naar huis, die ook onzekerheden en angsten kent en die af en toe weg wil van de dagelijkse verplichtingen om even niets te moeten, alleen even op adem komen. Met dit gevoel is het huidige concept van Divanons ook ontstaan en ik merk dat steeds meer mensen zich hier in vinden en graag naar de praktijk komen om weer thuis te kunnen komen bij zichzelf...

  Er blijven lessen voorbij komen zolang mijn reis hier nog niet klaar is. Wat nog steeds geduld, vertrouwen en compassie vergt van mezelf. Ze zijn inmiddels vertellers die ik meeneem naar mijn eigen wereldje waar ze met zorg en liefde ontvangen worden zodat ze kunnen transformeren en in liefde losgelaten mogen worden.

  Liefdevolle groet

  Miriam

 • IK WIL JE WAT VRAGEN 

  Versturen