• Innerlijke Rust, Uiterlijke Verzorging

  Ons uiterlijk. Zo bepalend voor hoe we ons voelen. Zitten we lekker in ons vel, dan maakt dat rimpeltje of dat pukkeltje niet zoveel uit. maar owee als we onze dag niet hebben gaan we de deur niet uit door die lelijke rimpel of stomme pukkels…..

  Welkom in de wereld van Divanons….

  Wij individuen zijn er heel goed in om onszelf continue te bekritiseren en zijn veelal streng voor onszelf. Waarom? Hoe kunnen we de scherpe kantjes eraf halen? Wat als we ons aan de buitenkant wat kunnen verfraaien, voelen we ons dan beter? 

  Laten we vanaf nu eens vaker minder streng zijn voor onszelf door middel van ons eigen moment te creëren. En of dit nu is door een goed boek te lezen, of even lekker in bad te gaan, of je door mij in de watten te laten leggen, dat maakt niet uit. Als het voor jou maar goed voelt. Voel je niet schuldig als je even je zorgtaken aan een ander overlaat. Zeg tegen jezelf dat jij ook even mag. Sterker nog, als jij niet goed voor jezelf zorgt, hoe kan je dan voor een ander zorgen?! Gun jezelf dus een moment om jezelf op te laden. Wat je voelt, straal je uit. Dus geniet van de kleine momenten.

   Mijn naam is Miriam van de Laar- Adriaans en ik heb een andere kijk op schoonheid zoals u wellicht gemerkt heeft.

  De behandelingen zijn bij Divanons zijn zowel op uiterlijk als innerlijk gericht. Er is aandacht voor de "hele mens". Door deze onderscheidende eigenschappen kunnen behandelingen doorwerken op zowel lichamelijke als mentale klachten gerelateerd aan stress, verdriet en spanningen. Mijn visie is dan ook om verder te kijken dan een verzameling klachten en samen met u innerlijke rust tijdens elke behandeling te creëren zodat u een rustgevend gevoel na elk bezoek ervaart.

  Gun jezelf een moment voor optimale ontspanning en laat je meenemen op reis, los van tijd en plaats.!

  Warme Groet

  Miriam