• Innerlijke Rust, Uiterlijke Verzorging

  Er zo lang mogelijk jong en mooi uitzien en lekker in je vel zitten, dat is wat we graag willen. Ik kan u daarbij helpen! De aanpak van een stralend uiterlijk begint hier om de mooiste versie van uzelf (weer) naar boven te krijgen.

  Maak kennis met de wereld van Divanons, de salon die Wellness, Huidverzorging en Mindfulness combineert! Ik luister graag naar uw wensen, zodat iedere behandeling naar eigen inzicht aangepast kan worden en een persoonlijke invulling kan krijgen.

  Ervaar een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij de zintuigen aangenaam verrast worden. Elke schoonheidsbehandeling wordt geheel afgestemd op uw gemoedstoestand en huidconditie op dat moment. 

  De behandelingen worden middels een Holistische visie uitgevoerd. Er is aandacht voor de "hele mens". Door deze onderscheidende eigenschappen kunnen behandelingen doorwerken op zowel lichamelijke als mentale klachten gerelateerd aan stress, verdriet en spanningen. Mijn visie is dan ook om verder te kijken dan een verzameling klachten en samen met u innerlijke rust tijdens elke behandeling te creëren zodat u een rustgevend gevoel na elk bezoek ervaart.

  Gun jezelf een moment voor optimale ontspanning en laat je meenemen op reis, los van tijd en plaats.!

  Warme Groet

  Miriam