•  

  Welkom!

  Al sinds kleine meid ben ik onbewust bezig geweest met spiritualiteit besefte ik later, maar destijds was het voor mij natuurlijke gang van zaken. Gaandeweg ben ik de verbinding met mezelf en de spirits verloren, Althans dat dacht ik. Ruim 20 jaar later ben ik er bewust mee aan de slag gegaan om weer thuis te kunnen komen bij mezelf. 

  Rond mijn 30e leerde ik kennis maken met Reiki. Geen idee wat het was ben ik naar een bijeenkomst gegaan van Reiki beoefenaars om te kijken wat het inhield. Mijn interesse was gewekt en zo'n 6 jaar later behaalde in de Graad tot Reiki Master.

  Dit was voor mij het begin van mijn reis terug naar huis, terug naar mezelf...

  Een reis van bewustwording. Het (h)erkennen van (oude) patronen zoals o.a. gedachten, gebeurtenissen en gevoelens. Proberen los te laten wat niet meer (nodig) is, en bovenal lief zijn voor mezelf. Dit bewustwordingsproces  gaat dit niet vanzelf en vergt veelal geduld en vertrouwen (in mezelf.) Inmiddels ben ik begonnen aan m'n volgende reis naar spiritualiteit en Reiki is hier een heel mooi onderdeel van.

  ondanks deze hectische tijden gaat mijn reis verder in een stroomversnelling. Zoals je op de homepage hebt kunnen lezen is daarom de praktijk tijdelijk gesloten. 

  Liefs

  Miriam