•  

  Welkom!

  Leuk dat je even de tijd neemt om rond te neuzen op de website. Wellicht wordt je interesse gewekt en zie ik je binnenkort in de salon. 

  Al sinds kleine meid ben ik onbewust bezig geweest met spiritualiteit besefte ik later, maar destijds was het voor mij natuurlijke gang van zaken. Gaandeweg ben ik de verbinding met mezelf en de spirits verloren, Althans dat dacht ik. Ruim 20 jaar later ben ik er bewust mee aan de slag gegaan om weer thuis te kunnen komen bij mezelf. 

  Rond mijn 30e leerde ik kennis maken met Reiki. Geen idee wat het was ben ik naar een bijeenkomst gegaan van Reiki beoefenaars om te kijken wat het inhield. Mijn interesse was gewekt en zo'n 6 jaar later behaalde in de Graad tot Reiki Master.

  Dit was voor mij het begin van mijn reis terug naar huis, terug naar mezelf...

  Een reis van bewustwording. Het (h)erkennen van (oude) patronen zoals o.a. gedachten, gebeurtenissen en gevoelens. Proberen los te laten wat niet meer (nodig) is, en bovenal lief zijn voor mezelf. Dit bewustwordingsproces  gaat dit niet vanzelf en vergt veelal geduld en vertrouwen (in mezelf.) Inmiddels ben ik begonnen aan m'n volgende reis naar spiritualiteit en Reiki is hier een heel mooi onderdeel van.

  Nu wil ik graag een ander op weg helpen zodat  hij/zij ook thuis kan komen bij zichzelf. Mijn geleerde lessen neem ik mee op m'n pad om anderen te inspireren, zoals ik zelf geïnspireerd raak van andermans verhalen en lessen. Op deze manier helpen we elkaar om samen te komen waar we graag willen zijn...

  Welkom thuis...

  Liefs

  Miriam